Bine ati venit pe Centrul Medical Focus - Clinica   Click pentru ascultare text! Bine ati venit pe Centrul Medical Focus - Clinica

Laborator analize medicale

Publicat in Slides
Citit 15672 ori

Laboratorul FocusLab Plus functioneaza din anul 2004 fiind acreditat I.S.O. 15189 de la infiintare si participa la programe internationale de control de calitate.

Se afla in relatie contractuala cu C.A.S.M.B. si Casa O.P.S.N.A.J.

In laboratorul nostru se poate efectua o gama larga si diversificata de investigatii: hematologie, hemostaza, biochimie, serologie, imunologie (markeri tumorali, virali, hormoni), microbiologie, parazitologie, citologie.

Recoltare probelor se face in laborator intre orele 7.30 – 13.00 considerata cea mai optima perioada de recoltare sau in cabinetele medicale de unde asiguram transportul.

Pacientul poate veni cu trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist pentru evaluarea starii de sanatate, la cererea angajatorului, firmelor de asigurari de viata sau din propria initiativa.

Fazele preanalitice sunt respectate cu strictete cunoscut fiind faptul ca 40% din valoarea unui rezultat depinde de aceastea.

Pentru mai multe detalii si oferte vizitati site-ul Laboratorului de Analize Medicale.

Click pentru ascultare text! Focus Medical