Bine ati venit pe Centrul Medical Focus - Clinica   Click pentru ascultare text! Bine ati venit pe Centrul Medical Focus - Clinica

Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice

Publicat in Servicii medicale
Citit 5163 ori

Departamentul de diabet, boli de nutritie si metabolice al Centrului Medical Focus este cel care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cauzate de nutritia inadecvata si tulburari de metabolism.

Dupa cum se stie, alimentatia nerationala este un factor favorizant al diabetului zaharat, obezitatii si sindromului metabolic in timp ce deficitul alimentar conduce la malnutritie protein-calorica, deficit de oligoelemente sau osteoporoza.

La Centrul Medical Focus se pot preveni, trata si monitoriza toate aceste afectiuni.

Tratamentele oferite sunt:

  • consultatii / control diabet zaharat
  • control interdisciplinar (cardiologie, oftalmologie, neurologie, examen picior diabetic)
  • tratament gratuit pentru pacientii diabetici asigurati
  • prevenirea complicatiilor acute si cronice ale diabetului zaharat
  • tratamentul polineuropatiei diabetice, retinopatiei, bolilor cardiovasculare, nefropatiei
  • regimuri alimentare pentru prevenirea si tratarea diverselor afectiuni (obezitate, boli cardiovasculare, hepatite, gastrite, cancer,etc.)

Specialistii acorda diabeticilor cea mai buna ingrijire, asigurand monitorizarea evolutiei pacientului si stabilirea unui regim alimentar conform indicelui glicemic, inclusiv prin spitalizare de zi.

Centrul Medical Focus efectueaza analize specifice (glicemie, TTGO, hemoglobina glicozilata, colesterol, trigliceride, proteinurie), internare de o zi pentru investigatii medicale complete, initierea si/sau reconsiderarea tratamentului urmat, consultanta si programe nutritionale personalizate.

Click pentru ascultare text! Focus Medical